Privacy Policy


Privacy policy voor Powerwebdesign, eigenaar van www.powerwebdesign.nl

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.powerwebdesign.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Powerwebdesign verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
-Voor- en achternaam, naam van uw onderneming
-Telefoonnummer
-E-mailadres
-Inlog gegevens Hostingpakket, van uw verstrekkende provider.
Deze gegevens worden opgeslagen in een klantenbestand om u van dienst te kunnen zijn.  U kunt deze informatie ten alle tijden laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info@powerwebdesign.nl

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Powerwebdesign verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
De afgenomen diensten indien in opdracht, te kunnen uploaden naar uw provider.
Deze te bewaren in ons klantenbestand

Delen van persoonsgegevens met derden
Powerwebdesign verstrekt uw gegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting .

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.
Powerwebdesign  maakt geen gebruik van Cookie's
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Powerwebdesign en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij Powerwebdesign een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt contact met Powerwebdesign opnemen voor een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens.
Powerwebdesign wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.powerwebdesign.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.


3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Powerwebdesign en specifiek www.powerwebdesign.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@powerwebdesign.nl.