Powerwebdesign.nl

Voor een mobielvriendelijk ontwerp!

Privacy Policy


Privacy policy voor Powerwebdesign, eigenaar van www.powerwebdesign.nl

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.powerwebdesign.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Powerwebdesign verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
-Voor- en achternaam, naam van uw onderneming
-Telefoonnummer
-E-mailadres
-Inlog gegevens Hostingpakket, van uw verstrekkende provider.
Deze gegevens worden opgeslagen in een klantenbestand om u van dienst te kunnen zijn.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Powerwebdesign verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
De afgenomen diensten indien in opdracht, te kunnen uploaden naar uw provider.
Deze te bewaren in ons klantenbestand

Delen van persoonsgegevens met derden
Powerwebdesign verstrekt uw gegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting .

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.
Powerwebdesign gebruikt google Analytics om het bezoekers verkeer van de website te kunnen monitoren.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Powerwebdesign en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij Powerwebdesign een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt contact met Powerwebdesign opnemen voor een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens.
Powerwebdesign wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.powerwebdesign.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.


3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Powerwebdesign en specifiek www.powerwebdesign.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@powerwebdesign.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.powerwebdesign.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie, kom meer te weten .

5) Gebruik van cookies

www.powerwebdesign.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.